Masthead header

Fra blogg.no til WordPress

Hei! Jeg er fortsatt Pernille, men har byttet fra blogg.no (pernilleemerethe.blogg.no) til WordPress. Jeg var lei av hele systemet på blogg.no, og var aldri fornøyd nok. Jeg kjøpte derfor mitt eget domene hos one.com, og jobber nå med å bygge meg egen hjemmeside/portfolio, i tillegg til at denne bloggen her har åpnet. Det skal bli deilig å starte på nytt, med noe ordentlig og bedre. Har masse bilder på lager å vise dere, så dere kan forvente en del innlegg fremover.

Designet mitt er foresten til en viss grad ikke helt stabilt. Skal få rettet opp i det så fort som mulig,

Velkommen etter 😀

Gratulere med ny blogg, Pernille! :)

Åå, så spennende!

// Tusen takk! Du burde ta med deg kameraet ditt på en konsert. Det er faktisk veldig gøy! Du leker deg med lys på en helt annen måte! 😀

Anonymous

It was a very interesting post thanks for writing it!

sv, tacktack!

funderar med att byta till WP :)

Svar: Hej Pernille! Jag hoppas att det är okej att jag svarar på svenska. Vad roligt att jag har en norsk läsare! Massa kramar till dig!

jättevacker bild

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*