Masthead header

Roses

_DSC0789

Mamma og pappa hadde 27 års bryllupsdag i september. Da ga de hverandre noen fine blomster til hverandre, blant annet disse søte rosene over. Rosene holdt utrolig nok i to uker, selv de vakre fargene holdt så lenge.

Jeg har en utrolig kjedelig historieprøve på onsdag, så jeg må tilbringe tid sammenmed Romerriket og Hellas det neste døgnet. Den kommer til å gå så dårlig..

Har dere mye prøver om dagen?  

Haha, den historieprøven har vi nettopp hatt! Jeg trodde det skulle gå kjempedårlig, men tro meg, det var ikke så vanskelig! Masse lykke til!

SV: Jeg er ikke så veldig god på å huske saker og ting, og vi var veldig heldig med at vi ikke fikk noen årstall. Vi fikk å sammenligne Romerriket og Athen (tror jeg, eller så var det Sparta!), hva vi har fra antikken idag osvosv. Jeg vet ikke hvilken historiebok dere har, men det går nok sikkert bra! Så lenge du øver sånn at du husker hvordan de forskjellige landene er, så tror jeg resten kommer av seg selv!

Hei. Eg har savna deg og bloggen din. Nydelig design altså

fint bilde! du er dyktig :)

Nydelige farger!

Such an enjoyable read, and fantastic comments

Sykt fint bilde !!! Vi har ikke sånn veldig mye prøver, men litt…

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*