Masthead header

Hitting the stone

Denne uken har jeg gått rundt og sagt at jeg virkelig håper det blir litt dårlig vær i helgen. Ikke fordi jeg liker regn, kulde og vind, men fordi jeg ville ha muligheten til å kunne ta bilder mens vannet treffer steinene ved havet. Tror dere ikke det ble oppfylt? Joda, gjett om.

_DSC1710_blogg

Dette bildet, inkludert mange fler ble resultatene fra i dag. Tok rundt 300 bilder, så har en del å se gjennom. Har aldri tatt slike bilder før, så kom gjerne med konstruktiv kritikk om du har mulighet til det.

Vil du se fler av disse? 

utrolig fint bilde! Likte det veldig godt :):)

Kjempetøft! Likte det supergodt 😀

Stilig :)

Men du.. Hvor høy ISO kan du bruke, uten at det blir mye støy?

Oi, kult! Likar bevegelsen i vatnet

//Så koselig at du vil det! Ja :)

SV: Har sett noen tester på nettet nå :) Virker som om det er en “grense” på 800.

SV: Absolutt ikke :p Jeg vil ha ISO-egenskapene til D7000, og ellers knappene og størrelsen/formen på D300s/D700. Så jeg må nok vente til D800/D400 kommer ut.

Sv: tack! :)

vilken underbar bild! Jag tycker verkligen den passar superbra i svartvitt!

Utroligt stiligt bilde!!! b/w jore d skikkeligt stormfullt 😛

Sv; Tusen takk for kommentaren på min blogg 😀

Var utrolig stilig bilde! Likte bevegelsene i bilde. :)

sv, åh tack så mycket!

jätte fin bild :)

Eg likte det! Kult i svart/kvitt!

Wow, nydelig bilde og nydelig kontrast.

[…] i dag, til tross for at jeg er i Østfold. Tok meg turen ned til stranda i dag for å ta bilder (trykk her for og se fra forrige gang), men det varte ikke lenge. Greit at jeg er norsk, men noen sterk person […]

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*