Masthead header

Down the street part. II

blogg_DSC3413
Trykk for å se del èn her. 

Akkurat nå tilbringer jeg helgen min på hytta hvor jeg redigerer de siste bildene fra shooten forrige lørdag. Har ganske mange til overs som jeg ikke er helt sikker på, så dette er nok de to siste dere får se fra denne shooten.

Det har vært et skikkelig blåsevær i dag, til tross for at jeg er i Østfold. Tok meg turen ned til stranda i dag for å ta bilder (trykk her for og se fra forrige gang), men det varte ikke lenge. Greit at jeg er norsk, men noen sterk person innen kulde har jeg aldri vært.

Hva synes du om de to bildene over? 

Så nydelige bilder Pernille! :) hihi glad jeg ikke bor i norge nå, usj stakkar kaldt!

Liker så godt at hun har på rosa leppestift! Bra bilder også :) …og ja, det er kaldt ute :(

Kjempefine! :-)

Kjempefine bilder 😀

FOR en pen jente! :O

Jeg synes de to bildene over var veldig fine :)

kjempefine!

sv: åh, tack så jättemycket!

oi, utrolig fine bilder du tar!
// aww tusen takk for søte ord <3

Jeg liker dem, fine bilder! :)

Virkelig flotte bilder! Du er flink! Skal definitivt følge bloggen din videre! :-)
// Takk! Ja, man er jo ikke alene om noe, men veldig lett å tenke det ^^

Pernille Merethe

Tusen takk, snille deg! 😀

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*