Masthead header

This week

Da var det blitt fredag og helg igjen. Dagene går jo så fort, for før jeg vet ordet av det er det plutselig helg igjen. Det er jo faktisk kun 20 dager til 1. desember, så før den tid skal jeg begynne å stæsje opp rommet mitt og gjøre det klart til jul. I år skal det bli fint, det skal jeg vise dere!

Ellers så har jeg kjøpt meg en super fjernutløser, så nå blir det mer selvportretter….heh. Er ikke så fan av å ta bilder av meg selv, men i de stille perioder er det jo fint å ha muligheten. Skal ta noen i morgen i hvert fall, så hvis det blir noen resultater jeg er fornøyd med, kommer de på bloggen.

Nå må jeg se på Idol. Vet egentlig ikke helt hvem favoritten er i år, men holder en liten knapp på Jenny. Flinke jente!

11.11.11
11.11.11

Hva gjør du denne helgen?

for noen fine øyne!

Fjernkontroll er genialt!

Nå er jeg i grunn sliten, og veldig fornøyd med meg selv Så nå skal jeg rydde og vaske litt her før Helene kommer og skal ta bilder.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*