Masthead header

Stine den fine

Image and video hosting by TinyPic
Modell: Stine Kjeldedal 

Var i slottsparken for en ukes tid siden, der jeg tok bilder av Stine. Jeg ble fornøyd med noen bilder, og det kan jeg takke flinke Stine for. Det vil komme enda flere bilder av Stine, så bare hold utkikk.

Jeg skal også få ferdig designet mitt nå i helgen. Er rimelig lei av å ikke ha klar en header, men jeg er en ubesluttsom jente – så slik er det bare.

Hvilken versjon, svart/hvit eller farger, liker du best?

Jeg tror jeg likte det i farger best. Jeg syntes blåfargen i bakgrunnen var så fin :)

Likte det med farger best, og det er faktisk ikke ofte jeg sier i og med at jeg synes alt blir så fint i svart/hvitt. Men jeg likte veldig godt lyset og fargene over det med farger også den blå bakgrunnen.

Vanskelig å velge. Jeg synes det i farger er fint, men jeg synes det er for mye magenta i huden, og at orange fargen i panna ved håret ødelegger litt. Disse problemene ser man ikke på det svarthvite, noe som gjør at jeg får det litt vanskelig med å bestemme meg :p Fargene på bakgrunnen i fargebildet er veldig fint. Og det i svarthvitt synes jeg liksom ble sterkere følesesmessig :)

Utrolig fint bilde! Pleier i grunnen å like farger best, men dette bildet passet svart/hvitt veldig godt :-)

sv, åh tack så mycket!
finfina bilder, gillar den svartvita mest!

Kjempefint!
Likte svart/hvitt best. ^^

syns det var finest i farger :)
/ tusen tusen takk! setter så pris på det og veldig takknemlig 😀

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*