Masthead header

den følelsen

Du vet den følelsen du får når du går ut døra, på aller siste skoledag før ferien? Den er deilig den. Du vet at om noen få timer braker ferien løs, og du skal få slappet av mer enn noen gang. Ferien skal tilbringes på en hytte ved sjøen, stedet du elsker mest i hele verden. Den mest stressende følgen du kan få under hele oppholdet, er å bestemme hvilken type te du skal drikke.

Det er slik jeg har det akkurat nå, og jeg nyter hvert eneste øyeblikk av det.

_DSC1316

Vakkert bilde!! Ferie er det beste i verden!! Her har jeg så mye ferie at jeg føler meg skikkelig borskjemt 😉 hehe. men gjør meg ikke noe!
/ tusen takk!! så koselig å høree:D

Jaa vet ossen du har det, i morra har jeg det også sånn 😀 Kan du være så snill og stemme på:
http://www.noroff.no/konkurranser/kf2012-2?view=entry&id=30&entryID=22809
Hadde betydd mye! :))

Jeee :) utrolig fint bilde!:D

Herlig! Men snart er ferien over :/

Flott bilde! :)

Sebastian

Ja, det er verdensbeste klassetur(er) !
men, helt tragiske ting vi får høre om der …

sv, åh tack så mycket! :)
mycket fin bild! :)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*