Masthead header

Talking to the moon

Det har vært en fin påskeferie til nå. Vanligvis stresser jeg meg selv ved å si at det er skole på mandag, men jeg er så heldig å kunne uttale meg om at skolen ikke starter før på onsdag. Jeg ♥ påsken.

I går så jeg verdens største måne! Jeg tok derfor med meg stativet på verandaen og skjøt noen bilder. Hadde knapt med tid, derfor ble utvalget ganske begrenset også. Men pytt, kanskje den er tilbake i kveld i like stort format?

the moon

the moon
Vettasøren om jeg liker resultatet av det siste. Hvorfor ikke prøve noe nytt?

Ha en fin påskekveld videre, og ta gjerne en titt på facebook pagen min her. Blir veeeldig glad for alle likes! 😀

 

 

Likte veldig godt det første! :)

fy så fint det øverste bildet var!

wooooow, den såg jo gigantisk ut! nydelig:D

Wow!! Helt utrolig stilig! Hvilken lukkertid, og hvilket objektiv/brennvidde har brukt på disse bildene? Kjempefine!

Sykt fine bilder! Du er så flink 😀

Wow, utrolig fine!!

Du er så flink!

Så flink du er. Begge bildene er fine, men liker veldig godt det øverste bildet.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*