Masthead header

Last day of May

Heii! En liten stund siden sist, men jeg har nemlig vært opptatt for en gangs skyld. Forrige helg badet jeg masse på hytta og grillet, noe som minner meg på at det snart er sommerferie. Jeg skal opp i muntlig eksamen 15. juni. Gruer meg som en ordentlig pyse, og jeg er ikke spesielt fornøyd med noen av fagene jeg kan komme opp i. Føler lykken er med meg, woho!

Uansett, i helgen reiser jeg på hytta igjen. Det blir en helg full av lesing til historieprøve, i tillegg så har jeg en hel haug av bilder å se gjennom. Har ikke engang sett på bildene fra 17. mai, så det er på tide at jeg får litt fortgang i sakene.

...

Det kommer et nytt innlegg så fort du vet ordet av det. Ha en fin fredag!

 

 

Så flott bilde ! Lykke til med muntlig, det går nok superfint :-)

Du er utrolig flink!! ♥♥Lykke til på muntlig!! Lurte bare på en liten ting, tror du at du kanskje legge ut bilder eller lage en video av rommet ditt? Etter som du er den eneste (haha) som har like lavt skråtak som meg trenger jeg inspirasjon!! ♥

sv. Tuusen takk for veldig fin kommentar :-) Vet liksom ikke helt hva jeg skal si, heheh, men det varmer!! :-)

fiint bilde! lykke til med eksamen!

Hejhej!
Har precis skaffat en ny blogg, besök gärna den och släng in en kommentar 😉

jag gör också bloglovinbyte, så säg till om du vill göra det!
http://www.wilmaronnertz.myshowroom.se

Kramar Wilma.

& herregud vad fina bilder du tar!! shit alltså, sjukt duktig du är på att fota!

Jätte vaker bild!
I vilket program redigerar du?
Kram <3

Pernille Merethe

Tusen takk! Adobe photoshop CS5 :)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*