Masthead header

One day left

Eksamen er endelig ferdig! Jeg endte opp med rettslære, et fag jeg er utrolig glad i. Temaet derimot, var mitt svakeste. Glad det er over!

Untitled

I morgen er sommerferien i gang. Jeg har ikke et snev av den typiske sommerferie-følelsen, men jeg regner med at den kommer med dagene. Planene mine for sommeren er å reise til Trondheim, Rhodos og Larkollen. Hvis det er noe jeg skal prioritere i ferien, så er det å fotografere mest mulig. Har en spire i meg som ikke har blitt brukt på tre uker, noe jeg velger å se på som tortur mot kreativiteten. Det er på tide å ta fatt i kameraet nå!

Untitled

Nå skal jeg drikke litt te, og så komme meg i seng. Ha en fin kveld videre!

Har du ferie?

Så godt eksamen er over! :-)

Jeg har ikke ferie før i uke 31(de siste dagene i juli). Jeg skal ha ferie i 3 uker, altså uke 31, 32 og 33. Men god sommerferie til deg :)

ooh, så fine bilder! : D så fint at du er ferdig med eksamenen da c: sommerferie-følelsen får du vel når du skal til rhodos kan jeg tenke meg! <3 jepp, fikk ferie på tirsdag : D

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*