Masthead header

Hjerte av Trondheim – Kristina

På mandag kom jeg hjem etter en uke i Trondheim hos bestevenn Kristina. Vi har hatt det å utrolig gøy sammen! Ettersom hun fortsatt har et snev av interesse for fotografering, tok vi en haug av bilder. Har lagt ut en del bilder på facebook her, men ettersom jeg redigerer noe på  nytt, kommer de til å bli sett her i nyere versjoner.

Jeg har forresten lastet ned Adobe Photoshop CS6, og jeg er helt forelsket. Anbefaler alle å prøve den! Utrolig behagelig å jobbe med bilder i.

Kristina

Kristina #3

Kristina #2

Hva syns du? Hvilket liker du best?

Jeg likte nummer to kjempegodt! Jeg liker også CS6, men har bare prøveversjon som varer i en måned.

Så fine! Liker fargene veldig godt, og hvordan øynene hennes fanger blikket! :) Har ikke prøvd CS6 enda, jeg – vet du hvordan det er i forhold til CS5? :)

// Takk for utfyllende svar! 😀 Vet du om man kan ha prøveversjonen av CS6 og fortsatt beholde CS5? Synd vi ikke rakk å få CS6 av skolen før ferien. Får laste det ned å prøve, høres jo ut som det er veldig mange forbedringer! 😀 Autolagring høres spesielt bra ut, jeg er utrolig dårlig til å lagre underveis. 😛

så sykt fine bilder ! ouh, har CS6 kommi ut? :O:O:O i must have.

Thank you! I will have to follow you on bloglovin as well :) I looove this outfit and the pictures look great. ♥

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*