Masthead header

Lykkerus

Har i hele kveld pugget og lest matte ettersom jeg har eksamen som privatist på mandag. Er noen veldig travle uker for tiden, men om en måned er det juleferie, noe jeg ser veldig fram til!

Men.. gjett hva som skjedde på mandag! En stk. ekstremt nervøs Pernille farta til vegvesenet i Drøbak, hvor jeg etter måneder med øvelsekjøring, kjøretimer, teori ++, bestod førerprøven. Endelig er lappen min! Har kjørt litt rundt om kring den siste uken, for å få følelsen av selvstendighet og bruke det jeg har lært. Skal ikke klage på øvelsekjøring med pappa og kjøretimer, men det er  ingenting som er bedre enn å kjøre rundt alene. Har du mulighet – ta lappen og bli ferdig med det!:)

blogg3_DSC1236

 

 

Når du snakker om det… skal starte øvelseskjøringen i morgen! Gruer meg veldig, haha! :-) Men det var nesten på tide ettersom jeg fyller 18 om to måneder..

Men gratulerer så mye! :-) Gleder meg til jeg også er ferdig med alt det der!

sv; Tusen Takk 😀 !

Gratulerer så mye! :)

ååh, gratulerer!! skulle ønske det var meg :(

hehe.. ja jeg skulle vel egentlig tatt den for leenge siden :-p Jeg er 28 nå, så det er vel bare å sette i gang 😉 Har ikke hatt bruk før det før siden jeg alltid har bodd midt i Bergen. Men nå som jeg bor i Ski, ser jeg at jeg har bruk for det.

Gratulerer med lappen :)

GRATULERER!!!! Jeg gleder meg – bare det å vite at du kommer deg at og frem uten å være avhengig, selv om man ikke trenger å kjøre selv OVERalt!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*