Masthead header

I’m back

Wow, alt for lenge siden sist! Planleggeren min har vært helt full den siste måneden, noe som har ført til enormt lite tid til det jeg liker best – å fotografere. Men det er vell slik det bare er på vg3? Ikke undervurder dette året, fremtidige tredjeklassinger. Lover at det ikke skal bli en måned til neste update, har faktisk et nytt design liggende i bakhodet om dagen også:)woop woop!

Liten instagram samling fra den siste måneden.

Videre kan jeg fortelle at foto-stæsjet mitt har fått en ny kamerat. Blits!! Hadde aldri trodd at det var noe jeg skulle få av mine herlige foreldre, men som en sen bursdagsgave lå den plutselig på stuebordet. Har ønsket meg den utrolig lenge, og akkurat nå om dagen holder jeg på å lære meg de ulike funksjonene. Er masse å lære, så jeg gleder meg til å teste det ut mye mer:-)

Som sagt, snart tilbake med nye innlegg og nytt design. 2013 skal bli et fantastisk fotoår!

 

Graulerer med ny blits, den vil du nok få mye glede av :)

Gleder meg til å se bilder etter hvert!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*