Masthead header

Danvik fhs

Jeg har bestemt meg, det blir Danvik folkehøgskole til høsten!

Som jeg skrev i et annet innlegg, var jeg utrolig usikker på om jeg skal studere, dra på folkehøgskole eller jobbe + ta opp fag.  Men etter mye frem og tilbake, har jeg funnet ut at 13/14 er året jeg har på meg til å gjøre det jeg virkelig har lyst til. Selvfølgelig har jeg muligheten til å gjøre det et annet år også, men jeg ønsker selv å komme i gang med en utdanning etter et “friår”, så dermed ser jeg på dette som en gyllen mulighet. I tillegg får jeg to studiepoeng til det ordinære vitnemålet! Økonomisk sett har også folkehøgskole satt en stopper for drømmene mine, men nå er ikke det et problem lenger heller.

Et år på fotolinja er noe jeg ser utrolig fram til. Det å bli kjent med nye mennesker er også noe jeg gleder meg til. Men aller først gjelder det å overleve siste halvår på vgs. Er såå mye å gjøre!

Hva skal du til neste år?

fint bilde å takk du for følge meg videre

Så spennende! Har hørt mye bra om Danvik, så du kommer helt sikkert til å trives. Folkehøyskole er jo kjempegøy i seg selv, med mange nye venner og opplevelser :) Jeg kom faktisk inn på Danvik selv i fjor.

Til høsten håper jeg å å bli fotograflærling, eller i hvert fall assistent for en fotograf. 😀

Neste år skal jeg gå andreåret på VGS, gleder meg sykt til jeg er ferdig. Haha. Du er heldig! Folkehøgskole er sikkert supert, vurderer det selv om noen år :)

Så hyggelig. Da sees vi der, har nemlig kommet inn dit jeg også. :)

Ane Engelsjord

Så kult! Skal gå fotolinja jeg også, så vi møtes nok til høsten! 😉

Hei:) jeg skal også til Danvik:) sees!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*