Masthead header

Folkehøgskolelivet

Jenta som aldri skulle flytte fra sine foreldre, har tatt et steg ut av huset og kommet seg til Drammen. Rettere sagt Danvik Folkehøgskole! Her har jeg det utrolig bra, blant mange hyggelige folk! Jeg var utrolig usikker på om folkehøgskole virkelig var noe for meg, men jeg må si det at jeg angrer ikke et sekund. Fortsetter året slik det har startet, kan jeg trygt signere på at “folkehøgskole er det beste året i ens liv”.
Sånn generelt, så bor jeg på internat hvor jeg deler rom med en utrooolig snill jente, Marthe. Hun på filmlinja, og jeg på fotolinja. Dette er med andre ord en kreativ mediefolkehøgskole hvor det skjer mye spennende. Her om dagen hadde vi blant annet besøk av Ray Kay, og en så inspirerende fyr skal man lete lenge etter! Lysten til oppnå noe med fotograferingen sank i hvert fall ikke:-)

Det foregår som sagt mye spennende her, og med det skal jeg endelig ta i bruk bloggen igjen. Her kommer jeg til å publisere bilder fra oppgaver o.l., pluss livet her generellt! Gled dere:-)

 
Heii grusomme kvalitet:):)

Silje

Liv Marthe*, as

Så bra at du trives! Folkehøyskole er fantastisk :)
Gleder meg til å se mer bilder!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*