Masthead header

California pt. 1

Her er jeg igjen, noen øyeblikk rikere…

Siden sist har jeg hatt to helt syke uker i California med skolen, pluss at vi har hatt avslutning. Jeg er med andre ord ferdig med Danvik Folkehøgskole.. (sett bort i fra 2. året wihi) Jeg har rett og slett ikke annet å si enn at det har vært det beste året i mitt liv (klisjé, men så alt for sant)! Har opplevd og lært så utrolig mye, og fått venner for livet. PLUSS denne siste turen vi hadde! Dersom det er interesse kan jeg selvfølgelig skrive litt om den, men kjører på med litt bilder jeg. hihiiiii

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled Fotograf Erik Asla – sykt (!!!) flink og inspirerende fyr

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Del to kommer fortfort

Åå, ser ut som en fantastisk tur! Misunner dere veldig foredraget med Erik Asla, han er kjempedyktig. Kan tenke meg det var inspirerende å se/høre på. Så ut som dere hadde en bra tur også, SF og LA er fantastisk! Må tilbake dit en gang :)

Skal du forresten gå et år til på Danvik?

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*